1e expositie Fotogroep Objectief Bekeken in de Bergspil

Foto: Ad Verbiest

Fotogroep Objectief Bekeken in de Bergspil, zag 9 januari 2018 de dag van oprichting het levenslicht. Nu ruim een jaar later treedt de fotogroep voor het eerst naar buiten.

Half vorig jaar kreeg de groep een uitnodiging van het Woonzorgcentrum St Elisabeth aan de Wouwseweg om een expositie te verzorgen voor de periode 1 maart 2019 tot 1 juni 2019. De expositie hangt daar dus drie maanden en is elke dag te bewonderen van 09:00-17:00 uur.

28 februari was het zover de expositie werd ingericht met het thema LENTE. Een aantal leden van de fotogroep was aanwezig als ook de voltallige kunstcommissie van het St. Elisabeth om de foto’s op te hangen onder het toeziend oog van mentor Ad Verbiest, oprichter van de fotogroep. Met uiterste precisie werden de lijsten opgehangen. En met de meetlat gecontroleerd. Het is een prachtige serie in formaat 40X60 in lijsten van 50X70 met Pas Partout. “Deze expositie zal in ieder geval onze mensen goed doen en een spontane oooooo aaaaah uitlokken”, aldus Corry Leffers (voorzitter van de kunstcommissie).

De expositie is voor het publiek te bewonderen iedere dag ook in het weekend van 1 maart tot 1 juni van 09:00 tot 17:00. Er is gelegenheid tot het drinken van een kopje koffie of thee. De toegang is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen