Inschrijven voor de audities voor Talentklas Muziek

Foto: CultuurCompaan

In het nieuwe schooljaar start CultuurCompaan met de Talentklas Muziek. In het weekend van Festival Theater op de Grens van 10 t/m 12 september vinden de audities plaats voor een plek in de Talentklas.

Roosendaalse jongeren tussen de 14 en 18 jaar, die muziekles (instrument of zang) krijgen bij een vakdocent en zich verder willen ontwikkelen, kunnen zich vanaf nu aanmelden (zie hieronder). 

De talenten krijgen gedurende het schooljaar 2021-2022 onder begeleiding van een coach de ruimte om hun muzikale route uit te stippelen en gestelde doelen te bereiken. Zo krijgen ze verdiepende lessen of masterclasses van professionals aangeboden, maar ook de mogelijkheid om podiumervaring op te doen. 

Aanmelden

Aanmelden voor de Talentklas Muziek kan vanaf nu tot 1 juli. Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar CultuurCompaan (via [email protected]) en ontvangen dan aanvullende informatie. Als aan de juiste voorwaarden wordt voldaan, wordt het talent gekoppeld aan een coach. Daarmee gaat het talent in gesprek over onder andere doelen en ontwikkelpunten en daarnaast doet hij of zij auditie voor een jury. De audities vinden plaats in De Kring, tijdens Festival Theater op de Grens.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden