Dansen en kunst op 19 september a.s. – Natuurpoort Wouwse Plantage – Afsluiting met zijn alle dansen

Op zondag 19 september om 14 uur organiseert Natuurpoort Wouwse Plantage in samenwerking met Roosendaal Danst!

een  middag waarbij er door professionele dansers wordt gedanst in het bos en rondom kunst. Een heerlijke verrassende ontdekkingstocht voor jong en oud!

Het belooft een mooie dansmiddag te worden, er zijn verschillende dansacts in het bos bij de Natuurpoort, de Nieuwe Wereld en in het dorp. Kunst en kunstwerken staan dit keer centraal. Zo zijn er op het veld van de Natuurpoort en in het bos verschillende kunstenaars actief die dansers tekenen. Rondom de kunstwerken van Ronald Westerhuis, Pieter Obels en Kees Keijzer zullen ook dansacts plaatsvinden.

 Het publiek wandelt in kleine groepjes (wel op 1,5 meter afstand van elkaar) onder begeleiding langs de prachtige route van de Natuurpoort. Op diverse plekken kijken de bezoekers naar de korte dansacts. Na afloop van elke act is er een kort gesprekje met de danser(s). Wat heb je met elkaar gedeeld , wat waren je beelden, en natuurlijk ook : Welke vragen heb je?

 Het wordt een bijzondere middag die onder leiding staat van Jacques van Meel (artistiek leider van Roosendaal Danst). Uiteraard zullen de kunstenaars ook graag hun werk toelichten.

 De middag wordt afgesloten met een dansclinic voor alle deelnemers aan de wandeltocht. Onder leiding van een professionele docent wordt er gedanst op het veld van de Natuurpoort. Danservaring is niet vereist.

 Verzamelen op zondag 19 september om 13.30 uur op de Parkeerplaats van de Natuurpoort Wouwse Plantage. De gehele tocht door de beide delen van de Natuurpoort en het dorp duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Zelf zorg dragen voor drinken.

Graag vooraf inschrijven via [email protected]

 

Reacties

Cookieinstellingen