‘Het is zo oneerlijk als kinderen zo ziek worden’

Foto: Stichting Wielercomite Roosendaal

Kinderleed is het ergste dat er is en geen een kind zou ernstig ziek mogen worden. Daarom fietst Gijs op 23  juni de Giro di KiKa om zo geld op te halen voor KiKa. Elke euro die hij ophaalt gaat naar KiKa en daarmee rechtstreeks naar onderzoek naar kanker bij kinderen. Draag jij als gewaardeerde supporter en toeschouwer van Wielerweekend Roosendaal ( Volksronde en Ronde van Roosendaal ) ook je steentje bij aan deze strijd?

Waarom Gijs de Giro Di Kika fietst

Als fervent wielerliefhebber had Gijs al langer het plan om zich op de fiets in te zetten voor het goede doel. Toen hij het bericht kreeg dat het zoontje van een vriend getroffen was door leukemie gaf dat de doorslag. Gijs: “De rillingen liepen over mijn lijf toen ik dat hoorde. Het is zo oneerlijk als kinderen zo ziek worden. Ze moeten nog aan hun leven beginnen.”

Samen sterk als ondernemers

Gijs vervolgt: “Ik wilde niet langer aan de zijlijn staan en wilde me echt actief inzetten voor KiKa. Daarom fiets ik niet alleen de etappe, maar zet ik ook zoveel mogelijk mijn netwerk als ondernemer in, om op die manier nóg meer geld op te halen. Ik hoop dan ook dat lezers van dit bericht een bijdrage willen doen. Mensen kunnen zelf bepalen hoeveel ze doneren, ik ben blij met élk bedrag! Doneren kan via deze link die direct bij mijn pagina van Giro di KiKa uitkomt: https://www.girodikika.nl/stichting-wielercomite-roosendaal

Over KiKa

Elke 3 dagen sterft een kind aan kanker en jaarlijks worden bijna 600 kinderen getroffen door deze vreselijke ziekte. Op dit moment geneest 81% van de kinderen. KiKa streeft er naar dit percentage te verhogen naar 100%! Een doel, dat Gijs en wij allemaal bij G&C De Bot Logistics, uiteraard voor de volle 100% steunen.

Alvast bedankt voor jouw steun aan Gijs & KiKa

Wij bedanken iedereen voor het doen van een bijdrage aan de strijd tegen kinderkanker. Wil je op de hoogte blijven van Gijs en de Giro Di KiKa? Bekijk zijn persoonlijke pagina op Giro Di Kika of volg Gijs op LinkedIn, Instagram en  Stichting Wielercomite Roosendaal – Giro di KiKa 2023 waar hij over zijn tocht zal delen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen