Apollo en Lisa zoeken een nieuw huisje

Foto: Dierenopvang Arduin

Dit knappe stel is op zoek naar een nieuw thuis. De kater en poes zijn weliswaar geen broer en zus, maar wel altijd samen geweest. Er wordt dan ook gezocht naar een nieuw baasje die zowel de poes als de kater wil adopteren.

Apollo is een gecastreerde kater van 1-5-2008 en Lisa een gesteriliseerde poes van 1-5-2007. Om gezondheidsredenen kan hun baasje helaas niet meer voor ze zorgen en met pijn in het hart is dan ook besloten afstand van ze te doen. Beide zijn rustige en lieve katten, aanhankelijk en vaak in voor een lekker kroel-momentje. Apollo iets meer dan Lisa, zij geeft eerder aan dat het genoeg is en trekt dan weer haar eigen plan.

Lisa is wel meer de spontane van de twee. Apollo is wat onzeker in het begin en heeft dan ook wat meer tijd nodig om te wennen. Hij ligt het liefst ergens op zijn gemak de boel in de gaten te houden. Af en toe hebben ze een speelse bui. Vooral Lisa speelt graag met een hengeltje en zo nu en dan gaan ze ook graag even buiten kijken om lekker de buitenlucht op te snuiven en te genieten van de zonnestraaltjes.

Het is niet bekend of het echte jagers zijn en wellicht dat een appartement, mits met groot afgezet balkon, dan ook prima volstaat voor ze. Uiteraard kunnen we dit nooit met zekerheid zeggen. Apollo en Lisa zijn geen honden of andere katten gewend en ook omgang met kleine kinderen hebben ze nooit gehad. Wij vermoeden dat dit wellicht wat te druk is voor ze en plaatsen ze dan ook het liefst enkel met elkaar. 

Bent u op zoek naar wat gezelschap in huis en kunt u Apollo en Lisa een fijn, rustig plekje bieden? Kom dan snel eens kennis maken met dit knappe stel! Omdat Apollo en Lisa al senioren zijn, mogen zij voor een aangepast tarief geplaatst worden.

  • Voor meer informatie, vragen wij u telefonisch contact op te nemen met Dierenasiel Arduin. Via YouTube kunt u een kort filmpje bekijken van het stel.

Reacties

Cookieinstellingen