Heeft u een plekje voor een trouwe vrolijke hond?

https://www.youtube.com/watch?v=H0vU524Bpzg&feature=youtu.be

Graag geven we wat extra aandacht aan Draxx. Draxx is een ongecastreerde Mechelse Herder reu van 6-1-2018.

Zijn baasje gaat emigreren en helaas mag Draxx niet mee, waardoor hij nu dus op zoek is naar een nieuw fijn thuis. Qua leeftijd is Draxx volwassen, maar eigenlijk is hij nog een grote pup. Vrolijk, enthousiast en bomvol energie zijn een paar woorden die zeker op hem van toepassing zijn. Hij is naar iedereen even vriendelijk, maar voor de hele kleine kindjes wellicht wat te druk.

Draxx was gewend om overdag buiten te verblijven en ’s avonds was hij binnen in huis. Hij is zindelijk, kan goed even alleen blijven en is ook prima waaks. Hij heeft nooit trainingen gevolgd, maar luistert desondanks redelijk goed. Draxx is geen hond die bij de verwarming gaat liggen wachten op de volgende uitlaatronde, hij is graag bezig en wij merken dat hij echt zijn energie kwijt moet kunnen. Een fijne tuin waar hij lekker kan rennen, spelen en snuffelen is dus zeer welkom. Maar, ook het maken van lange wandelingen of wellicht leren apporteren of speuren, zijn zeker dingen waar Draxx voor open staat. Omgang met andere honden of katten in huis is hij niet gewend. Eigenlijk reageert hij op allemaal hetzelfde. Draxx is vooral nieuwsgierig, maar een uitdagende reu of een wegrennende kat heeft toch extra aandacht…

Bent u op zoek naar een trouwe, vrolijke hond en heeft u voldoende tijd en vooral ruimte om met hem nog wat puntjes op de i te zetten en lekker ‘aan de slag te gaan’? Kom dan zeker eens kennis maken met Draxx!

Reacties

Cookieinstellingen