112

Drugscaravan zorgt voor flinke stankoverlast in Roosendaal

Roosendaal, Netherlands, 20-04-2021, Drugscaravan zorgt voor stankoverlast in Roosendaal, Een caravan vol met drugsafval heeft dinsdagavond voor flinke stankoverlast gezorgd in Roosendaal. De indringende wietlucht was in verschillende wijken te ruiken., De caravan was eerder op de middag naar het gemeentelijke terrein aan de Gewenten is gebracht, mogelijk om vernietigd te worden. De caravan werd gevonden op de Schuurakker. Daar stond hij gevuld met drugsafval., De brandweer heeft ter plekke metingen verricht. Wat er met de caravan gaat gebeuren is nog niet bekend.
Foto: Maric Media

Drugscaravan heeft voor stankoverlast gezorgd in een deel van Roosendaal, Een caravan vol met drugsafval heeft dinsdagavond voor flinke stankoverlast gezorgd.

De indringende wietlucht was in verschillende wijken te ruiken. De caravan was eerder op de middag naar het gemeentelijke terrein aan de Gewenten is gebracht, mogelijk om vernietigd te worden. De caravan werd gevonden op de Schuurakker. Daar stond hij gevuld met drugsafval.

De brandweer heeft ter plekke metingen verricht. Wat er met de caravan gaat gebeuren is nog niet bekend.

drugsoverlast Roosendaal

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden