Grote boten ook welkom bij Zwaaigatconcert

Jos maakte recent dit schilderij van het jubilerende IQ AArmoei-nieke.
Jos maakte recent dit schilderij van het jubilerende IQ AArmoei-nieke.
Foto: Jos Antens

De mannen van het IQ aarmoei-nieke van Roosendaol zijn druk bezig met hun a.s. Zwaaigatconcert. Deze dagen maken ze steeds meer namen bekend van de personen en verenigingen die samen met hen dit evenement op en naast het water van de Vliet gestalte zullen geven.

Inmiddels hebben ze het ook voor elkaar dat beide bruggen, welke een boot moet passeren om in het Zwaaigat te komen, zullen worden geopend voorafgaand en na afloop van hun unieke evenement.

“Door onze goede relatie met de mensen op het Stadskantoor, is het ons gelukt om deze afspraak te maken,” aldus secretaris Marcel van Oorschot. “We hadden dit hoog op ons verlanglijstje staan en zijn blij met de medewerking die we hebben gekregen vanuit de gemeente. De bruggen gaan op 2 specifieke tijden open voor entree en vertrek en dat communiceren we helder aan bezoekende bootbezitters.

“We hebben inmiddels de bekende worst aan Clara geofferd voor goed weer en zijn druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten. Het gaat een geweldig spektakel worden, waarbij men kan rekenen op een gezellige Brabantse ambiance, waarbij meezingen maar zeker ook meedoen onderdeel zal zijn van het programma”. Wat dat meedoen precies in gaat houden blijft een verrassing tot de avond zelf, laat van Oorschot tot slot nog weten. “We houden van verrassingen, dus kom maar kijken. Het is immers een gratis evenement”.

Zaterdag 6 mei om 20.00 uur gaat het gebeuren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen