2 onder 1 kapwoning op loopafstand van centrum koopwoning v/d week

05 aug 2021, 9:42 nieuws
roosendaal laan van henegouwen foto 1
Deze in het Vrouwenhof gelegen karakteristieke 2 onder 1 kapwoning met riante en sfeervolle voortuin heeft een opgesplitste zonnige achtertuin, garage en tevens een eigen oprit voor minimaal 4 of meer te realiseren parkeerplaatsen.
De woning aan de Laan van Henegouwen ligt op enkele minuten loopafstand van het stadscentrum van Roosendaal met een ruim en gevarieerd winkelaanbod. De uitvalswegen A58 en A17 zijn eveneens binnen enkele minuten te bereiken. Verder liggen het Vrouwenhofpark en de Vrouwenhofspeeltuin (bijna 1,5 hectare!) ook op loopafstand.
  • Voor foto’s en extra informatie voor de Laan van Henegouwen 15 in Roosendaal ga je naar de ERA website

De indeling 2 onder 1 kapwoning

Aankomst:

Als u bij deze unieke 2-1 kap woning arriveert treft u een buitengewoon grote oprit aan. Hier is plaats voor minimaal 4 auto’s.

Begane grond

Via een looppad vanaf de oprit in de voortuin komen we bij de entree. De ruime entree heeft een meterkast, een toilet, een toegangsdeur richting de woonkamer, een deur naar de keuken met een bijkeuken en u treft hier de trapopgang naar de 1e verdieping. De sfeervolle woonkamer heeft openslaande deuren naar een terras aan de voorzijde. Verder staat er in de woonkamer een gaskachel, die voor warmte en sfeer zorgt! De woonkamer heeft een houten verdiepingsvloer met een kurken vloerbedekking.
De gemoderniseerde keuken is voorzien van een 4 pits inductie kookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser en een combi oven. Vanuit de keuken heeft u zicht op de patio en de zijtuin. Via de keuken is er een doorgang naar de bijkeuken met een deur naar de patio. Vanuit de patio is er een deur naar de garage. Tevens heeft de garage aan de zijtuin 2 grote openslaande deuren. Deze deuren zijn eveneens in de bijzondere stijl van de woning. Dit geeft de woning karakter. De opstelling van de CV installatie staat in de garage. De gehele begane grond is voorzien van rolluiken en aan de voorzijde is er tevens elektrisch bedienbare zonwering.

De 1e verdieping:

Via de overloop is er toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. Er zijn 2 slaapkamers aan de voorzijde van de woning gesitueerd en 1 aan de achterzijde van de woning. De badkamer is eveneens aan de achterzijde van de woning en voorzien van een 2e toilet (sanibroyeur), een wastafelmeubel, een inloopdouche en een badkamerkast.

De 2e verdieping:

Via de overloop is er een toegangsdeur naar de vaste trap richting de 2e verdieping. De 2e verdieping is volledig beloopbaar. Met een verbouwing zijn hier 2 slaapkamers te realiseren. Op deze verdieping/ zolder is ook een bergkast. Middels een vlizotrap is de 3e verdieping/ vliering met bergruimte te bereiken.

Exterieur:

De ruime oprit biedt plaats aan tenminste 4 auto’s. Meer parkeerplaatsen zijn zeker te creëren. De voortuin is in stijl aangelegd en geeft extra cachet aan de uitstraling van de woning. Verder is er achter de woning een patio. De voor- en zijtuin zijn dusdanig in te richten dat de ervaring/ beleving van een zonnige achtertuin hier te realiseren is. Dit is deels te zien in de bijgevoegde optie plattegrond. Het perceel heeft maar liefst een oppervlakte van 686 m2!

Bijzonderheden:

  • Rolluiken allen elektrisch bedienbaar
  • Elektrisch bedienbare zonwering aan de voorzijde.
  • Bijkeuken
  • Ruime Garage met vliering (hier is veel bergruimte)
  • Kunststof kozijnen met dubbele beglazing
  • Openslaande deuren in de woonkamer
  • Minimaal 4 parkeerplaatsen
Grijp deze unieke kans en zet de 1e stap om een bezichtigingsafspraak bij ons in te plannen en bekijk de diverse mogelijkheden die dit pand te bieden heeft.

Meer informatie

roosendaal laan van henegouwen 15 foto 33