Pasgetrouwd stel treft bierkrattenhuis aan na bruiloft

Foto: Tom Hessels/Hessels media

Een pasgetrouwd stel trof afgelopen weekend een compleet nieuw pand aan toen zij van hun bruiloft terugkeerden naar huis. Met 300 bierkratten was de woning omgebouwd tot bierhuis, zo meldt Beuningen.nieuws.nl.

Vrienden hadden de voor- en achterkant van het huis aan de Tiberiuslaan in Beuningen voorzien van een laag bierkratten. Vijftien vrienden bouwden in enkele uren tijd met steigers en ladders de krattenmuur op, waarna zij zelf naar de bruiloft toe konden.

Een kleine hint

Volgens dagblad De Gelderlander kregen het bruidspaar Dirk en Maria Verduijn al tijdens de bruiloft een kleine hint. , We kregen een kratje bier met de tekst: ‘We dragen een steentje bij’. Toen begon ik al een beetje nattigheid te voelen,” aldus Dirk tegenover de regionale krant. Toen zij thuis kwamen trof het stel de muur aan. Voordat het kersverse echtpaar echter naar binnen konden hebben zij eerst een deel van de muur moeten weghalen.

En de kratten? Die maken deel uit van het huwelijkscadeau en kunnen worden ingeleverd bij de supermarkt. Van het statiegeld kan het stel vervolgens op huwelijksreis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen