Zaterdagmarkt terug op de Nieuwe Markt

Foto: redactie

De zaterdagmarkt keert vanaf zaterdag 10 december weer terug naar de Nieuwe Markt. Sinds deze week is ook de maandagmarkt weer terug op de vertrouwde plek.

De Nieuwe Markt heeft meer dan ooit tevoren een aantrekkelijke plein- en ontmoetingsfunctie gekregen. In combinatie met de aanwezige voorzieningen, is de Nieuwe Markt de ideale locatie voor het houden van de weekmarkten. De gemeente heeft eerder een marktopstelling gemaakt voor zowel de maandagmarkt en zaterdagmarkt. De definitieve plaatsing van de kramen en wagens is door middel van een proefopstelling en een plaatsbepalingsavond op maandag 21 november bepaald. Voor de kooplieden van de zaterdagmarkt was dit afgelopen zaterdagochtend.

Wethouder Cees Lok: “Het hele traject is goed verlopen, in goede harmonie met de marktondernemers en de (retail)ondernemers van de Nieuwe Markt. Alle gebruikers van het plein, zoals bezoekers, bewoners, vervoerders en ondernemers krijgen de taak om ervoor te zorgen dat het nieuw ingerichte plein aantrekkelijk blijft. We vragen daar bij iedereen extra aandacht voor.”

Openingstijden markt

De maandag- en zaterdagmarkt zijn geopend van 9.00 tot 16.00 uur. Naast de markten op maandag en zaterdag kunt u ook iedere donderdag tussen 9.00 en 14.00 uur terecht voor de biologische warenmarkt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen