Poes Nullah zoekt een baasje

Foto: Dierenopvang Arduin

Nullah is een gesteriliseerde poes, geboren op 01-09-2009. Ze is bij ons gekomen omdat het thuis niet goed ging met de kleine kinderen. De kleine kinderen vonden Nullah wel interessant, maar Nullah wilde liever met rust gelaten worden.

Nullah is een lieve en rustige poes die graag haar eigen gang gaat. Ze gaat dan ook graag af en toe even naar buiten om een frisse neus te halen en van de zon te genieten. Ze ontvlucht graag de drukte in huis. Nullah is een vriendelijke poes die aanhankelijk is en ook lekker bij je op schoot komt liggen wanneer het rustig is. Ze heeft geen ervaring met honden en andere katten vindt ze niet zo leuk. Voor Nullah zoeken we dan ook een rustig huis, waar ze gezellig op haar gemak kan wonen. Met eten is deze dame wel kieskeurig, ze eet graag whiskas.

Meer informatie

De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen