Kevin gaat voor Roosendaal knallen op Robinson selectiedag

Foto: Kevin Buurmans

De 23-jarige Kevin Buurmans heeft het geflikt. Hij heeft zich gekwalificeerd voor de selectiedag voor het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson.

In een reactie laat een opgeluchte Kevin weten: “Na een week kei hard zwoegen om stemmen bij elkaar te schrapen is het ontzettend zuur als je dan uit de top 7 gegooid wordt. Ik had meevallers en tegenslagen, dus het was best spannend! Maar nu kan ik er toch van nagenieten.”

De afgelopen week heeft hij, net als andere potentiële Robinsons, zich ingezet om aan voldoende stemmen te komen. Zijn doel was om op maandag 10.00 voldoende stemmen te bemachtigen en in de week top 7 te zitten. Met bijna 4.000 stemmen is hij zelfs tweede geworden.

Hoe is dat hem gelukt? “Op een ludieke manier proberen mensen op me te laten stemmen. Zo had ik verzonnen dat ik al bij de 1.500 stemmen een duik in de vliet zou nemen. Echter, toen ik de video wilde maken dook de temperatuur terug onder het vriespunt. Deze krijgen ze dus nog van me tegoed! Verder heb ik social media helemaal vol gegooid met posts. Keer op keer, en vooral de laatste post, werden ze massaal gedeeld. De stemmen vlogen omhoog! Verder ben ik zelf flink op pad geweest. Ik ben op mijn huidige school Avans in Breda bezig geweest, oude school in Tilburg, op het Da Vinci College, de universiteit in Tilburg én ben ik de straat op gegaan om mensen en winkeliers aan te spreken. De dag vóór de deadline heeft mijn zus een post mogen plaatsen op een actieve groep wat meteen doorslaggevend was, en mij een plek gaf op nummer 2!”

Hoe ga hij zich voorbereiden op de castingdag medio april? “Eigenlijk ga ik niet heel veel anders doen dan voorheen. Ik geef sportlessen en ben zelf veel in de fitness te vinden. Ik voeg er wel een hele functionele training en klim- en loopoefeningen aan toe. Oh, en ik kan alvast gaan oefenen met het trainen van mijn balans. Stél dat ik in de expeditie kom, heb ik alvast een voorsprong!”

Met welke BN’ers op een onbewoond eiland?

“Ik hoop in ieder geval jonge BN’ers, zoals de meiden van OG3NE of Gers Pardoel ofzo. En BN’ers waar je ontzettend mee kan lachen, zoals Gerard Joling en Gordon. Dat zou echt hilarisch zijn.” Fajah Lourens is zijn favoriete ex-Robinson. “Dat seizoen was ook voor het eerst dat er zichtbare complotten gesmeed werden, dus ik zat er echt helemaal in. Fajah werd er snel uitgespeeld maar wist terug te krabbelen door te overleven in de mangrove en duels te winnen tegen andere verliezers. Ik houd wel van dat onverwachte.”

Bedankt voor jullie stem

Tot slot wil hij de lezers en stemmers van Roosendaal Nieuws bedanken: “Ik wil écht iedereen onwijs bedanken voor het stemmen en delen. Naast het ronselen zelf had ik het anders nooit gered. Wat was het spannend en mooi om te zien hoe iedereen meeleefde toen de deadline naderde. Ik ga voor Roosendaal knallen op de castingdag. En wie weet, straks ook écht in de expeditie!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen