Uniek Roosendaal 750 jaar geschenkpakket

Foto: Looma

In de afgelopen maanden is  keihard gewerkt om een geschenkpakket 750 jaar Roosendaal samen te stellen.

In het pakket zitten een Roosendaals kwartet, memorie spel, wenskaarten, TULLEPEtoane bloembollene en ga zo maar door. Speciaal voor dit pakket gemaakt. Dit alles in samenwerking met ondernemers met een rijke historie met Roosendaal, zoals Liga, Biggelaar, Philips, RedBand en DuoPennotti.

Als laatste is er ook een waardebonnenboekje aan toegevoegd waar alle Roosendaalse ondernemers hun bijdrage aan kunnen leveren. De waardebonnen kun je inwisselen bij de desbetreffende ondernemer. Een waardevol pakket van, voor en door Roosendaal dat kan dienen als kerstpakket, relatiegeschenk aan klanten of origineel cadeau aan vrijwilligers, nieuwe medewerkers, familie of vrienden.

Maar bovenal zonder winstoogmerk met de mensen van S&Lzorg te helpen en jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt te helpen. Zij kunnen deze pakketten inpakken, zo geven we hen een zinvolle dagbesteding.

De eigenaren van de maatschappelijke onderneming Looma hebben beide een eigen commercieel bedrijf, maar dit doen we voor Roosendaal 750 jaar en de stad.

  • Kijk voor voor meer informatie en hoe je de pakketten bestelt op www.looma.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden