Deze vier konijnen zoeken een nieuw thuis

Foto: Dierenopvang Arduin

Deze keer willen we graag aandacht voor een aantal konijnen die bij ons in de opvang zitten. Het zijn leuke, lieve en vriendelijke konijnen die gevonden zijn.

—Heidy  is een voedster, een grote zwarte Franse hangoor konijn.  Een gigantisch leuk konijn.  Heidy is een lief, vriendelijk konijn en is  erg aanhankelijk naar mensen toe. Ze zoekt je graag op en laat zich graag aanhalen en knuffelen.

–Honey (zie foto bovenaan artikel) is een voedster, een bruin- grijs  dwerg- Japanner- konijntje.  Ze is een leuk, lief en vrolijk konijntje die graag speelt met haar bal.

–Herman is een ram, een  zwart witte Vlaamse reus.  Hij is een lief, vrolijk  en vriendelijk konijn . Herman is geen druktemaker en hij komt ook graag naar je toe om aangehaald te worden.  Herman is een groot konijn en heeft dan ook wat ruimte nodig.

–Harrie is een ram, een bruine Vlaamse reus.  Harrie is een rustig konijn en ligt dan ook graag op z’n gemak een dutje te doen. Omdat Harrie erg groot is heeft hij ook meer ruimte nodig om lekker te kunnen leven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen