Lieve Lola staat deze week in de spotlight

Foto: Dierenopvang Arduin

Lola kan super lief en aanhankelijk zijn maar kan ook wel eens flink puberen wanneer ze haar zin niet krijgt. Voor de foto’s heeft ze haar best gedaan haha.

Lola is een gesteriliseerde poes, geboren in juni 2017. Lola is een grote deugniet , een vrolijke poes met karakter. Ze is super lief en komt graag bij je kroelen, maar wel wanneer zij het wil. Wanneer ze hier geen zin in heeft, laat ze dat ook duidelijk merken. Met honden heeft Lola geen ervaring en met andere katten kan ze wel overweg, maar wij denken dat ze toch beter alleen in huis geplaatst kan worden. Kleine kinderen raden wij niet aan bij Lola, mede omdat ze een sterk eigen willetje heeft. Lola is erg speels en zit vol energie, ze speelt dan ook met alles wat maar beweegt. Ze is ook een echte jager en is niet vies van een muisje, vogeltje of zelfs vissen.

Lola heeft mede door haar nieuwsgierige karakter echt de behoefte om naar buiten te gaan en is dan ook niet geschikt om op een appartement te wonen.

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen