Prachtige Staffordshires zoeken nieuw thuis

Foto: Dierenopvang Arduin

Deze week plaatsen we twee super vrolijke en ontzettend verliefd stel, twee staffordshire’s: Luna en Rocco. Weten dat het moeilijk is om ze samen te plaatsen maar ze zijn wel zo aan elkaar gehecht en zitten ook al erg lang bij ons in de opvang . We hopen dan ook dat er iemand is die zijn hand of zijn hart wil strijken om deze twee lieverds te adopteren.

Rocco en Luna zijn twee Staffordshires. Rocco is de beige, ongecastreerde reu en is waarschijnlijk geboren in 2014. Luna is de gestroomde teef en is geboren op 21-5-2015. Beide zijn twee ontzettende lieve en super vriendelijke honden, die heel erg aanhankelijk zijn. Beide komen dan ook graag gezellig bij je om te kroelen. Ze zijn beide ontzettend speels en gek op grote ballen. Ze luisteren redelijk en voor een koekje doen ze alles. Dit is vooral bij Luna te zien, zij is dan ook een beetje te zwaar en voor haar zou het beter zijn om wat af te vallen. We weten dat het moeilijk is maar omdat beide honden dol zijn op elkaar, willen we ze graag samen plaatsen. Ze zoeken elkaars gezelschap dan ook constant op en kunnen niet zonder elkaar.  Ze zijn ontzettend verliefd! Vooral Rocco is stapelverliefd op Luna en hij zoekt dan ook graag Luna op voor wat genegenheid. Rocco doet dan ook alles om de aandacht van Luna te krijgen en wanneer Luna hem dan een paar likjes over zijn gezicht geeft is Rocco weer helemaal in de wolken. Ze spelen en slapen ook graag samen. Voor deze twee vrolijke deugnieten zoeken we een baasje met spierballen voor het uitlaten.

Ze lopen wel rustig mee aan de riem, maar zijn beide sterk. En een (grote) tuin zou ook heel fijn zijn, dan kunnen ze hier al een stukje energie kwijt.

Meer informatie
De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot.
Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.

Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.

'

Reacties

article
57201
Deze week plaatsen we twee super vrolijke en ontzettend verliefd stel, twee staffordshire’s: Luna en
https://roosendaal.nieuws.nl/nieuws/57201/prachtige-staffordshires-zoeken-nieuw-thuis/
2018-10-05T11:55:27+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/288/2018/10/05115329/lunarocco-28-9-e1538733297980.jpg
nieuws