Avans Hogeschool organiseert online Open avonden

Foto: Avans Hogeschool

Omdat de Open avond van 18 maart niet door kon gaan vanwege maatregelen rondom het coronavirus, geeft Avans Hogeschool studiekiezers en hun ouders online studievoorlichting op dinsdag 31 maart, woensdag 1 april en donderdag 2 april.

Alle voltijdopleidingen geven presentaties tijdens de online Open avonden. Iedere avond zijn er twee voorlichtingsrondes; van 19.00-20.00 uur en van 20.00-21.00 uur. Docenten en studenten vertellen over de bachelor en Associate degree-opleidingen van Avans in Breda, Den Bosch, Roosendaal en Tilburg en hoe het is om bij Avans te studeren. Ondertussen kunnen studiekiezers vragen stellen via de chat. Er zijn ook twee algemene presentaties; over ‘De overstap van havo/vwo naar hbo’ en ‘Jouw stap na het mbo’.

Studiekiezers die vragen hebben over aanmelden, de toelating, huisvesting of over hun persoonlijke omstandigheden kunnen deze persoonlijk stellen via Whatsapp aan de Studenten Informatie Balie die speciaal geopend is tijdens de online Open avonden.

Op deze manier krijgen studiekiezers en hun ouders toch de informatie die hen helpt om een studiekeuze te maken. Alle voorlichtingen worden opgenomen en zijn op een later tijdstip ook terug te zien op www.avans.nl.

Aanmelden voor de online Open avonden

Studiekiezers melden zich vooraf aan en stellen hun eigen programma samen met de presentatie(s) die ze willen volgen. Dit doen ze via de Avans website. Ouders zijn van harte welkom om samen met hun kind mee te kijken naar de presentaties en vragen te stellen. Zij hoeven zich niet apart aan te melden.

Aanmelddeadline verschoven naar 1 juni

Studiekiezers krijgen vanwege de coronamaatregelen meer tijd om zich aan te melden voor een hbo-opleiding. De reguliere aanmelddeadline is verschoven van 1 mei naar 1 juni. Ook de deeltijdopleidingen van Avans geven online studievoorlichting op dinsdag 7 en donderdag 9 april. Kijk voor meer informatie op www.avansdeeltijd.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden