Fit worden na Corona op sportpark Vierhoeven

Foto: DSTraining

Heb jij al maanden te weinig aan sport gedaan? Hoe zorg je dan weer dat je op een verantwoorde manier fit wordt zonder geblesseerd te raken?

Bij DSTraining werken we in groepsvormen waarbij iedereen op zijn eigen niveau belast wordt. Iedereen doet een work out met dezelfde richtlijnen, maar de oefeningen worden voor iedereen aangepast op zijn of haar niveau. Je kunt kiezen voor trainingen waarbij uithoudingsvermogen een grotere rol speelt zoals bootcamp of powerboxing, maar DSTraining biedt ook trainingen waarbij kracht en techniek centraal staan zodat jij weet dat je jouw oefeningen goed uitvoert. Wil je heel gericht aan jouw persoonlijke doelstellingen werken, dan is personal training een goede optie. Daarnaast is er ook een 24H gym waar je zelfstandig met jouw eigen programma en doelstellingen aan de slag kunt.

Small Group Training:

Deze les is toegankelijk voor iedereen en hierbij ligt de focus op de techniek en uitvoering van jouw oefeningen.

Outdoor Small Group Training:

Ook bij deze les ligt de focus op de techniek en uitvoering van jouw oefeningen, maar nu ben je bezig op een leuke buitenlocatie. Ook deze training is toegankelijk voor iedereen.

Bootcamp:

Bootcamp is een les type waarbij je op een buitenlocatie je krachtoefeningen afwisselt met hardlopen. Voor je aan deze les mee kunt doen, moet je kunnen hardlopen en werken met jouw eigen lichaamsgewicht.

Powerboxing:

In deze intensieve en gevarieerde trainingen werk je aan conditie, coördinatie en snelheid. Je oefent trap- en stoottechnieken met jouw partner en vecht niet tegen elkaar.

Fifty Fit:

Dit les type is speciaal voor onze 50+ doelgroep. Trainingen worden nog meer aangeboden op het niveau van iedere deelnemer. Heb jij een wat meer ervaren leeftijd en wil je graag met leeftijdsgenoten sporten, dan is Fifty Fit ideaal.

Waar en wanneer?

We bieden 41 groepslessen per week en bijna al onze trainingen starten bij onze gezellige en kleinschalige sportstudio op sportpark Vierhoeven. Op alle dagen worden er trainingen aangeboden!

Meedoen?

DSTraining nodigt je van harte uit om gratis en vrijblijvend een keer deel te nemen aan een proefles. Deze gratis proefles is te plannen via dstraining.nl, je kunt een e-mail sturen
naar [email protected] of mag bellen naar 06-46005313.

Reacties

Cookieinstellingen