Roosendaalse gespreksgroep voor mantelzorgers over NAH en/of afasie

Foto: Public Domain CC0

Behoeftepeiling voor gespreksgroep voor mantelzorgers die te maken hebben met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en/of afasie

Niet-aangeboren hersenletsel (NAH) is een complexe aandoening die op allerlei manieren direct en langdurend invloed heeft.

Gevolgen van het hersenletsel

Hersenletsel verandert het leven van zowel getroffenen als naasten ingrijpend. Daardoor wordt u geconfronteerd met allerlei vragen, die te maken hebben met de veranderingen als gevolg van het hersenletsel. Door de gevolgen van het hersenletsel verandert er ook veel in het dagelijks leven. U zult aanlopen tegen heel wat praktische vragen en problemen, die zowel algemene voorzieningen als hulp, zorg, begeleiding of uitkeringen kunnen betreffen als meer persoonlijke, zoals zingeving, relaties en seksualiteit.

Vaak helpt het om met anderen, die in een vergelijkbare situatie zitten, van gedachten te wisselen. Daarom willen we peilen of er behoefte is om te starten met een gespreksgroep welke we in samenwerking met De patiëntenvereniging Hersenletsel.nl willen gaan aanbieden. (bij voldoende belangstelling)

Hebt u belangstelling of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Mantelzorg Roosendaal (via Inwonersondersteuning) T: 0165 – 750050 of per mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen