Dinsdag start opbouw Roosendaal on Ice

Foto: Pexels

Vooralsnog gaat Roosendaal on Ice 2021/2022 gewoon door, zo laat het bestuur van Stichting Roosendaal on Ice weten.

Afgelopen vrijdagavond hebben we allemaal de persconferentie van ons kabinet kunnen volgen, waarin diverse aangescherpte coronamaatregelen zijn afgekondigd tot in ieder geval zaterdag 4 december a.s. Als stichtingsbestuur kunnen we melden dat deze maatregelen vooralsnog geen belemmering vormen voor de opbouw van ‘Roosendaal on Ice’ vanaf komende dinsdag 16 november en de start van een coronaproof en winterwarme schaatsbaan vanaf vrijdag 26 november 2021 t/m 9 januari 2022.

Invulling van Roosendaal on Ice

De komende week zullen we met de Gemeente Roosendaal en de Veiligheidsregio in gesprek gaan om de verdere ins- en outs m.b.t. de opzet en invulling van ‘Roosendaal on Ice’ te formaliseren. Fors meer noodzakelijke ruimte om alles goed en voor iedereen veilig te organiseren was en is daarbij altijd ons uitgangspunt.

Op dit moment is daarbij al wel duidelijk dat de avondactiviteiten in de eerste geplande week van ‘Roosendaal on Ice’ (26 november t/m 3 december 2021) zullen komen te vervallen. Dit impliceert dat o.a. de sponsoravond, de voorrondes van de BVR Bedrijvencurlingcompetitie en het discoschaatsen zullen worden verplaatst naar vervangende data in de periode vanaf 4 december 2021 als bekend zal zijn hoe het kabinet vanaf die datum met de coronamaatregelen zal omgaan. Want niet alleen samen krijgen we corona hopelijk snel onder controle, maar ook louter samen maken we er voor jong en oud in Roosendaal een mooi, veilig en winterwarm ijsfeest van.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen