Koopwoning van de week: Bergsebaan 46 in Nispen

Foto: ERA Content+ Makelaars

Met groot genoegen bieden wij deze vrijstaande woning met 4 slaapkamers, royale tuin, oprit, garage en berging aan. De woning is gesitueerd op een perceel van 713m2 met veel privacy. Deze keurige woning ligt aan de rand van het dorp Nispen op een rustige groenrijke locatie.

Een school, verschillende winkels, de gezellige dorpskern en sportaccommodaties zijn in de nabije omgeving te vinden. Nispen ligt net buiten Roosendaal en op korte afstand tot de Belgische grens en het dorp Essen. Vanuit hier ben je binnen afzienbare tijd in Rotterdam, Breda, Vlissingen en Antwerpen.

De indeling van de Bergsebaan 46 – Nispen

Begane grond
Via de royale oprit en ruime voortuin komen we bij de entree van deze vrijstaande woning. De entree heeft een meterkast, het toilet, een toegangsdeur naar de 1e verdieping, de keuken en de woonkamer. Verder loopt deze entree door naar een gang, waarvan uit de badkamer, de 2 slaapkamers (1,2) en de trapkast bereikbaar zijn.

De zeer royale en sfeervolle woonkamer heeft een doorgang naar de eetkamer welke voorzien is van openslaande deuren naar de achtertuin. De woonkamer is voorzien van vloerverwarming met 5 groepen. Vanuit de eetkamer is de woonkeuken bereikbaar. De afgesloten keuken heeft 2 gedeeltes. Het achterste gedeelte heeft een kastenwand, een spoelbak en een loopdeur naar de achtertuin. De keuken heeft een granieten keukenblad, een 4 pits gasfornuis, een afzuiger, een oven, een vaatwasser en een magnetron.

De badkamer heeft een wastafelmeubel, een radiator, een douche, een draaikiep-raam voor de natuurlijke ventilatie en een ligbad. Slaapkamer 1 wordt gebruikt als masterbedroom en heeft een vaste kledingkast. In slaapkamer 2 bevindt zich de wasmachine-aansluiting.

De 1e verdieping:

Via de ruime overloop is er toegang tot de 2 royale slaapkamers (3,4). De overloop heeft een dusdanige afmeting dat deze ruimte op verschillende manieren ingericht kan worden.(ook als 5e slaapkamer).
Op de overloop bevindt zich tevens een afgesloten ruimte met CV-ketel. De schuinten van het dak aan de voorzijde van de woning zijn voorzien van verrassend grote bergruimtes.

Exterieur

De ruime oprit biedt plaats aan minimaal 2 auto’s. De voortuin is keurig aangelegd en geeft extra uitstraling aan het vooraanzicht van de woning. Verder is er een stenen garage. Achter de garage is er een grote berging met elektra en water. en achter de berging is een overkapping. Tevens is de tuin via een achterom bereikbaar. De achtertuin beschikt over verschillende terrassen. De tuin kan besproeid worden met water uit eigen bron/ waterpomp.

Bijzonderheden:

  • Rolluiken;
  • Garage;
  • 4 slaapkamers;
  • Energielabel C;
  • CV ketel 2007 (onderhoud januari 2022);
  • Levensloopbesteindig;
  • Spouwmuur-isolatie.

Meer informatie

  • Voor foto’s en extra informatie ga je naar ERA Content+ makelaars Roosendaal
  • Of neem contact op met Quinten Fortuin voor een bezichtiging via 0165-201066.
  • U kan ook contact opnemen voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning in de regio Roosendaal en Halderberge. Tevens is Quinten Fortuin gespecialiseerd in de aankoop begeleiding bij het vinden en aankopen van uw droomwoning.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen