Deze week in het zonnetje: Bowie, Jagger, Prince en Queen

Bowie, Jagger, Prince en Queen zijn 4 super leuke konijntjes, 3 rammetjes (zwart) en 1 voedster (blauw). Hun vader is een Nederlandse dwerghangoor en moeder een kruising.

Met nog 2 andere konijnen zijn ze begin dit jaar achtergelaten in een bos, gewoon weer ordinair gedumpt! Al snel bleek moeder Cherry drachtig en op 7-2-2022 is zij bevallen van dit knappe stel.

Inmiddels oud genoeg op om eigen benen te staan, zijn ze nu op zoek naar een fijn thuis. Voor alle 4 geldt dat het ontzettend lieve en vrolijke konijntjes zijn. Ze zijn erg nieuwsgierig en ondernemend en buiten de kooi gaan ze dan ook graag op onderzoek. Ze zijn heel alert en hebben het al goed in de gaten wanneer je met wat lekkers komt. Ze zijn dol op snoepjes en ook met de nodige groentes en fruit weten ze al prima raad. Het mooiste zou zijn om ze in koppels te adopteren, maar toch in ieder geval dat ze terecht komen bij een soortgenootje.

Heeft u een fijn plekje voor één of twee van deze schattige pluizenbolletjes? Kom dan snel eens kennis maken met dit leuke kwartet! Vanaf maandag 4-4-2022 mogen ze verhuizen.

Op YouTube, bij Dierenopvang Roosendaal kunt u diverse filmpjes vinden van de konijntjes.

Meer informatie:
Extra informatie
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen