Koopwoning van de week: Bergrand 168 Roosendaal

Foto: Funda / Makelaar Sander

Ben jij op zoek naar een instapklare en ruime uitgebouwde middenwoning met een grote living, 3 slaapkamers, moderne badkamer, zonnige achtertuin met berging en achterom, gelegen op rustige en kindvriendelijke locatie? Lees dan vooral verder!

Deze ruime middenwoning met diepe achtertuin is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk “Tolberg”. Op korte afstand bevinden zich diverse scholen, winkelcentrum Tolberg voor de dagelijkse boodschappen en een kinderboerderij. Tevens is het stadscentrum van Roosendaal in ca. 10 (fiets)minuten te bereiken. Binnen enkele minuten bereik je uitvalswegen naar o.a. de A58.

INDELING: Bergrand 168 4707 NZ Roosendaal

BEGANE GROND:
Entree/ hal met garderoberuimte, meterkast (12 groepen en aardlekbeveiliging), toiletruimte en toegang tot de woonkamer

Toiletruimte:
Modern toiletruime met wandcloset en fonteintje.

Woonkamer:
Royale living (ca. 8.26/6.28 x 4.96 m.) in open verbinding met de keuken, welke gelegen is aan de voorzijde. Vanuit de woonkamer toegang tot een berg-/trapkast en portaal met trapopgang naar de eerste verdieping. Middels openslaande deuren toegang tot de ruime tuin.

Keuken:
Moderne keuken (ca. 3.14 x 3.49 m.) in L-vormige opstelling met voldoende onder- en bovenkasten. De keuken is o.a. voorzien een oven, vaatwasser, 4 pits gaskookplaat, RVS afzuigkap en koel-vries combinatie.

De gehele begane grond is voorzien van een fraaie laminaatvloer met vloerverwarming.

Tuin:
Ruime en diepe achtertuin (ca. 12.96/9.62 x 5.37 m.), gelegen op het noodoosten met buitenkraan, diverse terrassen, twee vaste bloembakken, stenen berging en achterom. De tuin is vrij gelegen en krijgt daardoor veel zon.

Berging:
Ruime stenen berging (ca. 3.22 x 2.20 m.),voorzien van elektra.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop met vaste trapopgang naar de tweede verdieping en toegang tot 2 slaapkamers en de moderne badkamer.

Slaapkamer I:
Slaapkamer (ca. 4.48 x 3.01 m.), gelegen aan de voorzijde met Velux dakraam en bergruimte achter de schotten.

Slaapkamer II:
Zeer royale ouderslaapkamer (ca. 5.17 x 3.04 m.), aan de achterzijde gelegen. De ramen zijn voorzien van elektrische bedienbare rolluiken.

Badkamer:
Moderne badkamer (ca. 2.53 x 2.00 m.) met Velux dakraam. De badkamer is voorzien van een ligbad met thermostaatkraan, ruime inloopdouche met regendouche, 2e toilet, wastafel met meubel en designradiator.

TWEEDE VERDIEPING:
Ruime voorzolder met aansluitpunten ten behoeve van de wasmachine en droger. Tevens is hier de opstelplaats van de HR combi-ketel (merk: Remeha, bouwjaar 2020). Vanuit de voorzolder toegang tot de ruime zolderkamer.

Slaapkamer III:
Ruime zolderkamer (ca. 4.20 x 3.01 m.) met Velux dakraam en bergruimte achter de schotten.

Meer informatie: 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen