Rock ‘n’ Roll Legends komen tot leven in Roosendaal

Jimmy Holmes als Elvis
Jimmy Holmes als Elvis
Foto: Theater De Kring

Ooit wel eens Elvis Presley, Roy Orbison of Buddy Holly live op het podium willen zien? Dat kan woensdag 21 september in theater De Kring in Roosendaal.

Het nieuwe theaterconcert Legends of Rock ‘n’ Roll maakt het onmogelijke waar. Tot in de detail komen de drie legends tot leven met de juiste kostuums, de juiste gitaren, brillen en zelfs microfoons. De vertolkers zijn Jimmy Holmes uit de USA en Darren Page en Jimmy Lee uit Engeland. Samen met de internationale live band wordt dit gezien als de beste vertolking van deze legendes live in concert.

Kleding voor dit concert werd onder andere gemaakt door de originele kledingmakers van Elvis Presley. Exacte replica’s van het origineel.

De show is een viering van de muziek van Elvis, Roy en Buddy. “Alle hits zijn er, zoals ‘Suspicious Minds’, ‘Pretty Woman’ en ‘Peggy Sue’, en we hebben er alles aan gedaan om dit zo mooi en authentisch neer te zetten”, zegt producer Arjan Deelen voor wie deze productie een droom is dat werkelijkheid is geworden. “Zelfs voor mensen die niet echt fan zijn is dit een prachtige muzikale avond. Deze mannen waren toch de grondleggers van de rock cultuur. Zo had Buddy Holly een enorme invloed op de Beatles. Met deze show ga je terug naar het begin, naar de bron”, zegt Deelen. “Dichterbij deze legendes kom je niet.”

Bestel hier je tickets 

“Legends of Rock & Roll”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen