Asieldier van de week: Poes Bea

Bea is een poesje, waarschijnlijk gesteriliseerd en haar leeftijd wordt geschat op tenminste 12 jaar. Ze is als vondeling in de opvang terecht gekomen. Rustig, aanhankelijk en ontzettend lief zijn een paar woorden die zeker van toepassing zijn op haar.

Bea is haar wilde haren wel kwijt en ligt vooral veel te slapen of lekker te luieren. Vooral bij de verwarming heeft ze momenteel helemaal haar plekje gevonden. Ze is echter ook een ontzettende kroelkont en voor een beetje aandacht komt ze graag overeind. Ze vindt het ook heerlijk om geborsteld te worden, gewoon met haar bezig zijn kan ze prima waarderen. Met andere rustige katten kan ze goed overweg, Bea zoekt ze zelf niet op en zij laten haar ook met rust. Of ze omgang met honden gewend is, weten we helaas niet.

Deze mooie dame is dol op allerlei smakelijk blikvlees en ook met de verschillende snoepjes en snacks weet ze prima raad. In ‘de buitenwereld’ toont Bea totaal geen interesse en ze zal op een appartement waarschijnlijk dan ook prima kunnen aarden. Uiteraard wel met een veilig afgezet balkon, zodat ze toch eens een kijkje buiten kan nemen als daar behoefte aan is…

Wanneer u op zoek bent naar een rustig en lief poesje en dat andersom ook precies is wat u haar kunt bieden, is Bea wellicht een perfecte match! Komt u dat snel eens ontdekken?

Meer informatie:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen