Circulaire NERFchallenge in Kaai Duurzaam Roosendaal

Foto: vanPetnaarPret

Op zaterdag 21 januari organiseert vanPETnaarPRET een circulaire NERFchallenge in Kaai Duurzaam. Het uitgangspunt is om voor deze battle zoveel mogelijk spullen te hergebruiken om plezier mee te maken.

Dit start met het verzamelen van gebruikte NERFguns, in samenwerking met Speelgoedbank Heppie Roosendaal, tot een vuurwerkbril van oud en nieuw als bescherming en rest-/afvalstromen om als team je eigen NERFzone te bouwen.

Hoe werkt het?

We maken een NERFparcours in de grote ruimte van Kaai Duurzaam (250 m2) waarin twee teams, van acht tot 10 personen, tegen elkaar battelen. Naast het oefenen van de schietvaardigheid gaan de teams de ‘strijd’ met elkaar aan vanaf hun eigen NERFzone. Dit terrein mogen ze zelf inrichten. De materialen die we hiervoor gebruiken zijn zoveel mogelijk afval-/reststromen, omdat we zeker ook aandacht willen vragen voor duurzaamheid.

Hoe doe je mee?

Op zaterdag 21 januari organiseren we vier sessies van 1,5 uur. De deelnemers worden op zaterdag 21 januari welkom geheten voor één van de sessies van 1,5 uur. Na afloop is er lekker warme chocolademelk. Je kan je als team, maar ook als individu inschrijven. Aanmelden kan via: www.vanpetnaarpret.nl/nerfchallenge of via het event op facebookpagina @vanpetnaarpret. Iedereen die deelneemt mag zelf bepalen óf en eventueel hoeveel hij of zij bedraagt. Dit doen we omdat geld geen drempel mag zijn om deel te nemen.

Oproep

Heb je thuis een NERFgun, pijltjes of NERFspullen liggen die we mogen gebruiken voor de NERFchallenge, stuur dan een berichtje naar [email protected] Wij maken dan afspraak om deze  op te halen of dat je ze bij ons langs kunt brengen. NERFguns die over zijn, worden gedoneerd aan speelgoedbank Heppie in Roosendaal.

vanPETnaarPRET

De missie van vanPetnaarPret is om op een positieve manier duurzaamheid en hergebruik onder de aandacht te brengen van kinderen en jongeren. Daarbij is plezier maken het uitgangspunt. Sinds afgelopen jaar hebben we in Kaai Duurzaam in Roosendaal een Doppenwalhalla (www.doppenwalhalla.nl). Dit is een grote ruimte met ontelbare doppen waarin kinderen van alles met deze doppen kunnen doen (zwemmen, bouwen, puzzelen, douchen etc.). Tijdens het organiseren van activiteiten vinden we het belangrijk om maatschappelijk relevant te zijn en een positieve bijdrage te leveren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen