Missen wij jouw beweegaanbod in de beweegwijzer?

Foto: PixaBay

ROOSENDAAL  – Sporten is veelzijdig en een bron van gezelligheid, ontspanning en plezier, of u nu kiest voor bewegen in groepsverband of de voorkeur geeft aan individueel sporten. Sport kan bijdragen aan uw zelfstandigheid, doorzettingsvermogen en een goede gezondheid.

Al deze positieve effecten van sport en bewegen zijn voor de gemeente Roosendaal reden om haar inwoners te stimuleren deel te nemen aan de veelzijdigheid van activiteiten die binnen de gemeente georganiseerd wordt.

Beweegwijzer

Sportservice Noord-Brabant (SSNB) is van mening dat veel volwassenen en senioren baat hebben bij een duidelijk overzicht aan sport- en beweegmogelijkheden in de buurt. Om deze reden brengen zij al een aantal jaar de Roosendaalse Beweegwijzer uit. Deze gids is bedoeld om inwoners te informeren over het beweegaanbod in de gemeente. Het brede en zeer gedifferentieerde beweegaanbod biedt inwoners de kans om mee te doen aan sport- en beweegactiviteiten. Ook biedt het een mooi podium voor de sportverenigingen in de gemeente en kunnen zorgverleners door middel van de Beweegwijzer patiënten gerichter doorverwijzen naar een gewenste beweegactiviteit.

SSNB hoopt op deze manier dat meer inwoners de weg naar het bestaande beweegaanbod weten te vinden. De beweegwijzer wordt de komende weken vernieuwd. Wilt u uw aanbod voor volwassenen en/of senioren in de beweegwijzer plaatsen? Laat het ons weten!

Uniek Sporten
Voldoende bewegen is belangrijk voor iedereen. Een beperking mag daarbij geen belemmering zijn. Daarom biedt Uniek Sporten Brabant inwoners met een beperking of chronische ziekte gratis ondersteuning bij het vinden van een passende sport of beweegvorm. De buurtsportcoaches in de gemeente informeren u graag gratis verder over de mogelijkheden.

Meer informatie kunt u ook vinden op Bewegen met een beperking | Uniek Sporten Brabant of neem contact op met de beweegcoach via onderstaande gegevens!

Hulp of aanmelden?

Heef u toch hulp nodig bij het vinden van een passende beweegactiviteit? Wilt u met uw aanbod in ons boekje of op de website van Uniek Sporten? Of wilt u een aantal boekjes ontvangen? Neem contact op met Mandy Buijs via 06- 26792826 of [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen