Dit zijn de leukste woonwinkels in Roosendaal

Foto: Pexels

Bewoners van de omgeving zuidwest Brabant en Zeeland kennen het charmante Roosendaal meestal maar al te goed, met de eeuwenoude binnenstad, het gezellige plein rond de kerk uit lang vervlogen tijden, waar je heerlijk op een terrasje neer kunt strijken. Bij het grotere publiek is Roosendaal vaak net wat minder bekend vanwege de ligging. Jammer, want Roosendaal is namelijk zeer goed bereikbaar vanuit Brabant, Zeeland, maar ook vanuit de randstad. In minder dan een uur arriveer je vanuit Rotterdam in Roosendaal! Wie er bijvoorbeeld eens een dagje op uit wil trekken om te woonwinkelen, mag Roosendaal beslist niet links laten liggen, want Roosendaal kent verrassend leuke en bijzondere woonwinkels! Combineer het woonwinkelen met een bezoek aan de bruisende, oude binnenstad en je zult een topdag beleven!

Leukste woonwinkels in Roosendaal

Woonwinkel Roosendaal, waar moet je zijn om de beste en leukste woonwinkels te vinden in Roosendaal? Wij nemen je graag mee door deze ontdekkingsreis!

Club Nomad, Marokkaanse hebbedingen!

Wie all the way gaat voor het bohemien interieur zit goed bij het oosters aandoende Club Nomad in Roosendaal. Kleurrijke manden, spiegels, lampen, wanddecoraties en natuurlijk vloerkleden rechtstreeks uit Marokko: je vindt het allemaal bij Club Nomad. Heeft jouw interieur net wat meer kleur nodig en gouden woonitems? Haal dan je hart op bij Club Nomad!

Decorette Roosendaal, hipperdepip woonshoppen!

Wie Decorette zegt, zegt eigentijds woonshoppen! Telkens weer verrast woonwinkel Decorette door de nieuwste woontrends te introduceren en een breed scala aan de mooiste woonitems te presenteren! Je koopt hier niet alleen meubels of woningaankleding, maar ook de gaafste woonaccessoires: van wollige, trendy vloerkleden, tot lampen, vazen, kleurrijke kussens, kunstbloemen, spiegels en … noem het maar op! Niemand gaat hier ooit met lege handen de deur uit. Tip: check de bijzondere behang collectie. Decorette selecteerde alvast de laatste behang trends voor jou, waar ons hart net even wat sneller van gaat kloppen! Wauw, dat belooft een prachtige woonmetamorfose te worden! Je treft woonwinkel Decorette overigens hartje Roosendaal! 

Enjooi, cooking, living & giving

Precies zoals de titel zegt tref je bij woonwinkel Enjooi een riante collectie keuken- en woonaccessoires van de betere merken. Kom, en ontdek het zelf hoe jij je interieur nog verder kunt aanvullen met kekke woonaccessoires die soms net even anders zijn op gebied van design dan elders. Enjooi is echt een genot voor het oog én voor je interieur. Hier worden we dus helemaal blij van!

Woonwinkel24, altijd actueel & eigentijds!

Tot slot is er Woonwinkel24 die je niet mag missen! Deze ruime woonwinkel biedt alles wat je zoekt op gebied van industriële meubels, banken, fauteuils, woonaccessoires, verlichting en vloerkleden. Speel jij graag op safe en wil je gewoon mooie industriële meubelen en woonaccessoires kopen die altijd goed zijn, dan is Woonwinkel24 de woonwinkel voor jou! En hartstikke handig; Woonwinkel24 is gevestigd in het centrum van Roosendaal, kun je na het woonshoppen direct op een terrasje aanschuiven!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen