Benefietvoorstelling Karin Bloemen ten bate van Stichting Vrienden van S&L Zorg

21 okt , 12:57 nieuws
karin bloemen volle bloei nick van ormondt 2
Nick van Ormondt
Op maandag 18 november staat de iconische Karin Bloemen voor een bijzondere benefietvoorstelling in theater De Kring in Roosendaal. In deze voorstelling staat Bloemen helemaal alleen op het podium. Dit unieke optreden is ten bate van de Stichting Vrienden van S&L Zorg, die zich inzet voor mensen met een beperking.
Karin Bloemen staat in het theater eigenlijk zelden alleen op het podium. Vrijwel altijd staat er een band, pianist, koortje of medeartiest naast of achter haar. In deze voorstelling staat ze er helemaal alleen voor, uiteraard wel met de ondersteuning van begeleidende muziekbanden. Ze zal daarmee putten uit repertoire uit haar lange carrière, dus in deze voorstelling hoort u muziek van haar eigen band tot de piano van Cor Bakker en van Amsterdam Sinfonietta tot het Metropole Orkest.
Daarnaast zal ze natuurlijk ook conferences doen uit voorstellingen die ze door de jaren heen heeft gespeeld. Kortom, een avondje ‘memory lane’ voor de echte liefhebber! De voorstelling begint om 20.15 uur en tickets zijn te koop via de website van theater de Kring. De netto opbrengst gaat naar de Stichting Vrienden van S&L Zorg. De stichting wil meerwaarde bieden aan het leven van mensen met een verstandelijke beperking. Dit doen ze voor de bewoners en deelnemers van S&L Zorg, maar als het kan laten ze mensen van buiten S&L Zorg mee profiteren.  
Meer informatie over de stichting vind je op de website van S&L Zorg. Met bijna 800 medewerkers en ruim 250 vrijwilligers biedt S&L Zorg meer dan 380 bewoners dagelijks uitstekende zorg. Naast diverse woningen in de wijken in de regio heeft S&L Zorg twee unieke zorgwijken. In Roosendaal is dat Sterrebos, een wijk als elke andere wijk, waar mensen met een verstandelijke beperking bij elkaar wonen. In Bergen op Zoom wonen mensen in hun ‘eigen’ Lambertijnenhof.