Vernieuwde Albert Heijn Tolberg geopend

21 okt , 15:56 nieuws
1920 openingalbertheijntolberg19oktober2024foto albertheijnthearrows
Vandaag heropende supermarktmanager Gijs Bot samen met zijn team Albert Heijn Tolberg in het gelijknamige winkelcentrum. Om 11:00 uur knipten zes medewerkers het lintje door. De supermarkt is een stuk groter geworden en omvat zo’n 1.450 vierkante meter. Er is nog meer aandacht voor vers, gezond en lekker eten. “Door de extra ruimte valt er nu meer te kiezen en onze klanten zijn daar erg blij mee. We krijgen meteen al veel positieve reacties”, vertelt Gijs Bot.
De Albert Heijn aan Tolbergcentrum 160 is uitgebreid met twee naastgelegen leegstaande winkelpanden. De hele verbouwing werd zoveel mogelijk circulair uitgevoerd. Het assortiment is flink groter en er zijn nu negen zelfscankassa’s waar je kunt pinnen én met contant geld kunt betalen. Afrekenen bij een gewone kassa blijft natuurlijk ook mogelijk. 
Vlak voor de tijdelijke sluiting gaf Albert Heijn Tolberg de overgebleven voorraad vers en diepvries aan de voedselbank. Het waren ruim honderd volle kratten. "Erg fijn dat deze producten zo goed zijn terechtgekomen”, aldus de supermarktmanager. Albert Heijn Tolberg is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 20:00 uur en zondag van 9:00 tot 18:00 uur. De supermarkt beschikt over ruime parkeergelegenheid en klanten parkeren gratis.