Felicitaties voor 65-jarig bruidspaar

09 okt , 6:49 nieuws
roses 1420719 1280
Pixabay
Het echtpaar Vergouwen-Wierikx, viert hun 65-jarig huwelijksjubileum. Burgemeester Mark Buijs bezoekt hen vandaag, woensdag 9 oktober om 14.30 uur om hen namens het gemeentebestuur te feliciteren met dit briljanten huwelijk.
De heer Vergouwen (89) is geboren in Ginneken en Bavel en mevrouw Vergouwen-Wierikx (89) is geboren en getogen in Roosendaal. Ze trouwden voor de wet op 6 oktober 1959. Mevrouw Vergouwen-Wierikx werkte destijds in de hoedjesfabriek aan de Ettingstraat.
Zij stopte met werken toen ze trouwden. Het echtpaar kreeg twee kinderen, een zoon en een dochter. Inmiddels geniet het echtpaar ook van hun vier kleinkinderen. 
De heer Vergouwen is directeur geweest bij Tierolff muziekcentrale. Een bekend bedrijf dat een bladmuziek uitgeeft voor o.a. harmonie, fanfare, brassband en flexibele ensembles. Hun zoon heeft die taak inmiddels overgenomen. Het is nu de 4e generatie die het bedrijf runt. De muziekcentrale Tierolff startte in 1899. Meneer Vergouwen is ook een “bekende" Roosendaler. Hij heeft bij veel verenigingen en sociëteiten in het bestuur gezeten, waaronder bij sportverenigingen.