Hoekwoning met vele mogelijkheden aan de Ekenberg koopwoning v/ d week

02 okt 2021, 9:42 nieuws
roosendaal ekenberg 59 foto 1
Heerlijk rustig wonen in de Tolberg. Instapklaar met een vrij uitzicht. Deze hoekwoning biedt vele mogelijkheden. Uniek aan deze woning is dat de woning aan een autoluw pad ligt en maar liefst 2 garages heeft met een aparte berging.
De woning aan de voor de Ekenberg 59 in staat in de Roosendaalse wijk TOLBERG vlak bij basisscholen, speeltuinen, winkelcentrum met 2 supermarkten en andere winkels voor uw dagelijkse boodschappen.

Hoekwoning met 4 slaapkamers

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, de badkamer en de zolderruimte voorziet tevens in een vierde slaapkamer. De ruime voorzolder wordt als wasruimte gebruikt en heeft ook de opstelling van de CV- installatie (huur). De onderhoudsvriendelijke achtertuin met een achterom, een sfeervolle overkapping en een stenen berging (met extra brede deur voor een grotere doorgang), maken de woning af.

Locatie:

De woning staat in de wijk TOLBERG vlak bij basisscholen, speeltuinen, winkelcentrum met 2 supermarkten en andere winkels voor uw dagelijkse boodschappen. De woning heeft een gunstige ligging ten opzichte van de A58 (5 autominuten), A17 (5 autominuten), Rotterdam (35 autominuten), Antwerpen (30 autominuten) en het buitengebied voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Verder bent u in de stad in 7 minuten fietsen, winkelcentrum Tolberg 1 minuut fietsen, wandelen in de natuur 3 minuten. Kids naar school brengen in 3 à 5 minuten lopen. Verder zijn er verschillende speeltuintjes in de omgeving.
Indeling hoekwoning

Begane grond:

In de hal is de meterkast, de garderobe, het toilet en de toegangsdeur tot de woonkamer. De woonkamer heeft veel lichtinval. In de woonkamer is de trapopgang naar de eerste verdieping, de trapkast (bergruimte) en de schuifdeur naar de keuken. Vanuit de keuken kunt u de bijkeuken bereiken met een toegangsdeur richting de achtertuin. De bijkeuken heeft een werkblad, een inbouwkast met schuifdeuren en hier is een gasaansluiting. De dichte keuken heeft een hoekopstelling met diverse kasten. De volgende inbouw apparatuur zijn aanwezig: een 4 pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een close in boiler, een combi oven, een koel-vries combinatie en een vaatwasser. Door de raampartij kijkt u naar de zij- en voortuin.

Eerste verdieping:

Vanaf de overloop zijn drie slaapkamers en de badkamer te bereiken. De masterbedroom is aan de voorzijde van de woning. Op dit moment zijn de overige slaapkamers op deze verdieping ingericht als een kledingkamer en als een kantoor. De badkamer heeft een douchecabine, een 2e toilet, een designradiator, een raam (natuurlijke ventilatie), een wastafelmeubel en een opbergkast.

Tweede verdieping:

Via een vaste trap bereikt u de zolderruimte met volop bergruimte in de schuinte van het dak. Op de overloop is de opstelling van de CV installatie en verder is hier de aansluiting voor de wasmachine. Op de overloop is een deur, welke toegang geeft tot de 4e slaapkamer.
Exterieur:
De woning heeft een onderhoudsvriendelijke achtertuin op het zuiden. De achtertuin is grotendeels bestraat en heeft een stenen berging met brede deur. Vanuit deze berging is een deur naar de 2 garages met paneeldeuren.
Kenmerken:
  • Instapklaar;
  • Verwarming en warm water via een HR cv-ketel ( 2020 huur)
  • 4 slaapkamers;
  • Betonnen verdiepingsvloeren;
  • Vloerverwarming in de woonkamer;
  • Hoekwoning;
  • Overkapping;
  • 2 garages;
  • Extra berging naast de garage met brede deur;
  • 8 zonnepanelen;
  • Rolluiken:

Meer informatie

roosendaal ekenberg 59 foto 52