Amerikaanse Staffordshire in de spotlight

14 okt 2016, 11:45 nieuws
montana15 9
Montana is een Amerikaanse Staffordshire. Een reu, geboren in 2014. Hij is erg speels en vindt het dan ook heerlijk om lekker te ravotten in de tuin.
Hij zit vol energie en zoekt dan ook een baasje die lekker veel met hem kan gaan wandelen. Met andere honden, katten en kleine kinderen kan hij niet overweg. Met oudere kinderen kan hij het prima vinden. Het is niet bekend of hij alleen in huis kan zijn. Montana is een leuke, lieve en vrolijke hond die graag bij je komt voor wat aandacht. Hij heeft wel een consequent baasje nodig.

Meer informatie

De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot. Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.
Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.