Ook Albert Heijn Tolberg gaat verbouwen

03 okt , 18:04 nieuws
teamalbertheijntolberg 1
AH
De verbouwing van winkelcentrum Tolberg in Roosendaal is al zo’n anderhalf jaar in volle gang. Ook de Albert Heijn aan Tolbergcentrum 160 wordt binnenkort vernieuwd. De supermarkt sluit daarom op zondag 13 oktober om 16:00 uur tijdelijk de deuren. De winkel krijgt er ruim 250 vierkante meter bij en het assortiment wordt flink groter. De feestelijke heropening vindt plaats op zaterdag 19 oktober om 11:00 uur.
Supermarktmanager Gijs Bot: “Onze winkel wordt uitgebreid met twee naastgelegen vrijgekomen winkelpanden. We krijgen veel meer ruimte voor een breder en gevarieerder assortiment. Er valt straks nog meer te kiezen en onze klanten zijn daar zeker blij mee. Tijdens de verbouwing is iedereen van harte welkom bij de Albert Heijn-winkels in de buurt: Van Beethovenlaan 4 in Roosendaal en Rijksweg-Noord 28 in Zegge.” 

Meer keuze en meer gemak 

De supermarkt wordt ruimer van opzet en heeft straks een nog groter aanbod verse en houdbare producten. Bij de nieuwe markthal vinden klanten bijvoorbeeld alles voor een lekker ontbijt, lunch of borrel. Verder komt er een Budbee pakketwand waar je met een unieke code, zonder tussenkomst van anderen, zelf je online bestelde pakket ophaalt. Er komen meer zelfscankassa’s en je kunt daar met pin én met contant geld betalen. Afrekenen bij een gewone kassa blijft natuurlijk ook mogelijk. 

Feestje!

Bij de opening op 19 oktober zijn er diverse proeverijen en gezellige muziek. Een barista zorgt voor lekkere koffie en zelfs de beroemde levensgrote hamster is van de partij. Een unieke kans om samen op de foto te gaan. Voor de kinderen is er een grabbelton en een mooie kleurplaat. De eerste 750 klanten krijgen ook nog eens gratis een gezonde snack mee naar huis. “Kom de opening met ons meevieren, we kijken er naar uit en zijn benieuwd naar alle reacties”, aldus Gijs Bot.