Pride Party in Cultuurcafé De Drie Weesgegroetjes

10 okt , 10:18 nieuws
coming out
De Kring Roosendaal
Roosendaal wil een lhbtiqa+ vriendelijke gemeente zijn, ook wel regenbooggemeente genoemd. Om specifiek aandacht te hebben voor de lhbtiqa+ inwoners, zijn er jaarlijks rondom Coming Out Dag diverse activiteiten. Ook in Cultuurcafé De Drie Weesgegroetjes is een leuk programma met DJ Jeroen Post en Paul Morris.
Op zaterdag 12 oktober opent CultuurCafé De Drie Weesgegroetjes vanaf 20:00 uur haar deuren en verzorgt de van TMF en Slam!FM bekende DJ Jeroen Post een ouderwets gezellige avond. Naast Jeroen treedt omstreeks 22:15 uur Paul Morris op. Een avond vol muziek voor iedereen waarin we groots uitpakken! Toegang is deze avond gratis.
Programma Coming Out Roosendaal
Van 9 t/m 13 oktober vindt Coming Out Roosendaal plaats. Tijdens deze week zijn er activiteiten om specifiek aandacht te hebben voor de lhbtiqa+ inwoners. Kom bijvoorbeeld naar Harm Edens in De Kring Roosendaal, doe mee aan een workshop Drag Queen i.s.m. The Clash Roosendaal en Pauzepunt - Kunsteducatie & Coaching of bezoek een fototentoonstelling in Tongerlohuys Roosendaal. Kortom, genoeg te doen in de binnenstad voor jong en oud!
Voor meer informatie bezoek de website www.dekringroosendaal.nl