Roosendaal On Stage een groot succes

14 mrt 2016, 14:06 nieuws
roosendaal on stage vmbo leerlingen
Bijna 700 Vmbo leerlingen uit Roosendaal en Oudenbosch hebben op 10 maart met ruim 150 beroepsbeoefenaars gesproken bij locatie Metsj Point, de Stok 12 te Roosendaal. Wethouder Hans Verbraak verrichtte de feestelijke opening van On Stage.
Reactie van Hans Verbraak: Tijdens het Beroepenfeest van On Stage helpen vakmensen scholieren met hun toekomstige beroepskeuze door hen te vertellen wat hun werk inhoudt. Er was een breed scala aan beroepen op de beursvloer aanwezig, van automonteur tot fysiotherapeut. Er was groot enthousiasme onder de professionals om hun passie voor hun vak te delen met de vmbo leerlingen Da Vinci College en Prinsentuin Oudenbosch. De leerlingen deden het geweldig. Zij hadden samen met hun docenten en de leerlingtrainers hard gewerkt aan een goede voorbereiding en ze waren nieuwsgierig naar al die mensen uit het bedrijfsleven die enthousiast vertelden over hun beroep en werkdag.
Roosendaal On Stage is een mooi initiatief en het smaakt naar meer! Ik vind de slogan ook prachtig, namelijk alles mag je worden behalve ongelukkig.
Op woensdag 23 maart vindt de Doe dag van On Stage plaats, dan brengen de leerlingen een bezoek aan de professionals met wie ze een match hebben gemaakt.
roosendaal on stage 2016