Schrijf je nu in voor een van de afstanden van de Halve Marathon Roosendaal

Anja Dhaeze (2014)
Anja Dhaeze (2014)
Foto: Frans Peeters

Afgelopen donderdag heeft de 1000ste deelnemer aan de Halve Marathon zich ingeschreven: Doris Noteboom uit Roosendaal waagt zich op 28 juni aan de 10 kilometer.

Dit jaar organiseert THOR voor de 32e keer de Halve Marathon Roosendaal. Ook dit jaar is er weer keuze uit verschillende afstanden. Het parcours is door de Atletiekunie gecertificeerd, zodat er officiële records gelopen kunnen worden.

Ook al loop je geen recordtijd, misschien helpt de aanmoediging van het publiek of de sportieve vibe je je PR te verbeteren. Of misschien win je in de verloting nog een leuke prijs. Bewaar daarom je startnummer.

Het aantrekkelijke van het parcours is het feit dat je door stad én natuur loopt. – deelnemer 2014

Met nog drie weken om te trainen, tijd om de knoop door te hakken. Schrijf je dus in (de inschrijving sluit op 23 juni) of noteer 28 juni in je agenda, zodat je de deelnemers kunt komen aanmoedigen.

Onderdelen en starttijden

  • 08.00 uur: Kellebeek Wandeltocht & Nordic Walking (6, 12 en 25 km)
  • 14.30 uur: Kellebeek Jeugdloop
  • 15.15 uur: Rabobank 4 EM (6,4 kilometer)
  • 16.30 uur: Running Center 10 km
  • 16.30 uur: Lonka Halve Marathon

Kellebeek Wandeltocht & Nordic Walking

Voor de tweede keer organiseert de wandel- en nordic walking afdeling van THOR deze tocht. Deelnemers kunnen kiezen tussen 6, 12 en 25 kilometer. Voor deze tocht kun je je niet vooraf inschrijven. Vertrek en aankomst bij Grandcafé Chagall.

Kellebeek Jeugdloop

Jongens en meisjes van 6 tot en met 11 jaar kunnen meedoen aan de Jeugdloop, gesponsord door het Kellebeek College. Het parcours loopt vanaf de Markt over de Bloemenmarkt en een stukje Molenstraat, dan rechtsaf de Kerkstraat in en over het Tongerloplein terug naar de Markt.

  • Van 6 t/m 9 jaar: 1 rondje (700 meter)
  • 10 en 11 jaar: 2 rondjes (1400 meter)

Rabobank 4 EM

De Rabobank heeft het project ‘Like Moving 2′ gelanceerd om bewegen onder jongeren te stimuleren. Daarom sponsort de bank de 4 Engelse Mijl (6,4 kilometer). Deze afstand is ideaal voor deelnemers die de 10 kilometer nog net iets te ver vinden. Bekijk hier het parcours.

Running Center 10 kilometer

De Running Center 10 km gaat grotendeels door de stad: je loopt door Burgerhout en Kortendijk, over de Zundertseweg tot aan het keerpunt even voorbij Visdonk.

Basis CMYKLonka Halve Marathon

De Halve Marathon heeft een nieuwe sponsor, snoepfabrikant Lonka. Het bedrijf bestaat sinds 1920 en is in 2002 naar Roosendaal verhuisd. De tocht gaat dit jaar in zuidelijke richting, bijna tot de grens met België (Steenpaal).

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen