Recordaantal deelnemers Avondwandeldriedaagse Nispen

Foto: Trim Gym Club Nispen

Voorafgaand aan de Music Experience 2015 werd de Avondwandeldriedaagse van Nispen gehouden. 220 wandelaars finishten vrijdag, een nieuw record.

Woensdag en donderdag liepen de deelnemers onder een stralende zon. Nellie Kemps, secretaris van de Trim Gym Club, denkt dat dat zeker heeft bijgedragen aan het recordaantal deelnemers.

Voor vrijdag werd er benauwd weer afgegeven met ’s avonds kans op onweersbuien. Maar de buien waaiden over. Kemps: “Sterker nog, de wandelaars hebben ook de laatste avond heerlijk weer gehad. Zeker zo’n laatste avond is dat heel fijn.”

3 km

De meeste deelnemers liepen net als vorig jaar de 3 kilometer. “Daar gingen hele gezinnen, inclusief de allerkleinsten, op stap. Vaak ook met opa’s en oma’s.” Ook voor de 5 kilometer was er aardig wat belangstelling. De langste route van 11 kilometer was minder in trek. Toch houdt de organisatie de afstand erin. Kemps: “Voor geoefende wandelaars is het een mooie afstand.”

150615 Nispen Avonddriedaagse2Traktatie

Elke avond was er een traktatie en op de slotavond zelfs een ijsje. “Met dat warme weer kon iedereen dat wel waarderen,” lacht Kemps. Nadat Harmonie St. Caecilia de wandelaars bij De Lind had opgehaald, werden de welverdiende medailles uitgedeeld.

“Het was een mooie Driedaagse en we willen alle wandelaars bedanken. Maar zonder de vrijwilligers en sponsors was dit evenement niet mogelijk geweest. We hopen dat volgend jaar iedereen weer meeloopt.”

Music Experience

Na het uitdelen van de medailles ging de Music Experience Nispen 2015 van start. Muzikaal plezier bij D’n X Factor op vrijdag, hilariteit en gegiechel tijdens het levend tafelvoetbal op zaterdagmiddag en een knalfeest met De Bijtels ’s avonds.

Zondagochtend konden de bezoekers genieten van harmoniemuziek van de Nispense harmonie St. Caecilia en gastoptredens van Soli Deo Gloria uit Wouwse Plantage en de Muziekvereniging Roosendaal. Tot slot een heuse Afterparty waarna Music Experience Nispen 2015 er alweer op zat.

Zaterdagavond maakte De Bijtels er een groot feest van.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen