Hans Huijbrechts zijn Hartenwens vervuld

Foto: VriendenLoterij

Voetbalvereniging RKSV Cluzona deed een aanvraag bij het VriendenFonds voor een avondje uit met de accommodatie vrijwilligers. Een grote verrassing voor Hans Huijbrechts uit Wouw van de VriendenLoterij.

Cor van Steenpaal (penningmeester RKSV Cluzona): “Hans is coördinator van de accommodatie vrijwilligers bij Cluzona en de schakel tussen het bestuur en de vrijwilligers. Hij staat altijd klaar als er wat te doen is. Hij zorgt dat elke vrijwilliger doet wat hij moet doen; van lijnen trekken tot het snoeien van de struiken. Hij is er elke avond en elke dag in het weekend om te zien of alles loopt zoals het moet lopen. Wij willen hem en de andere accommodatie vrijwilligers hiervoor bedanken. Dankzij het VriendenFonds kunnen wij hen met een avondje uit verrassen.” Hans Huijbrechts: “Wow, wat een verrassing. Ik kijk er heel erg naar uit.”

Hartenwensen

Gezondheids- en welzijnsorganisaties, clubs en verenigingen – die bij de VriendenLoterij zijn aangesloten – kunnen twee keer per jaar een aanvraag doen bij het VriendenFonds van de Loterij om een betrokkene een steuntje in de rug te geven. Het VriendenFonds beoordeelt de aanvragen en schenkt een aantal organisaties een bijdrage om de hartenwens van deze persoon en/of stichting te realiseren.

Meer Hartenwensen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen