Sportclub in Beeld: Sieben Recreatie

Foto: Sieben Recreatie

Sieben Recreatie begon in 1994 als squashclub met acht squashbanen, kleedruimtes met sauna, vergaderzaal, winkel en café. Sieben Squashpark is het enige centrum in West-Brabant gespecialiseerd in squash.

In de jaren ‘80 was squash erg populair en vanaf de opening van de squashclub was de bezetting goed. Momenteel telt de club ongeveer 150 actieve leden. Sieben Squashpark is aangesloten bij Squash Bond Nederland en doet met drie teams mee in de landelijke bondscompetitie op de vrijdagavond (seizoen 2015-2016). Op dinsdagavond trainen de competitiespelers tijdens de open clubavond vanaf 21.15 uur. Overigens is iedereen ongeacht niveau welkom om mee te squashen op de clubavond.

Squash is onze passie! Onlangs verkozen tot meest gezonde sport (Forbes). Omdat je tijdens squash zowel technisch, tactisch, metaal als conditioneel bezig bent krijg je een volledige work-out in slechts 45 minuten. Squash is een echte calorieverbrander, gezond, intensief, verslavend en voordelig. Lidmaatschap is niet verplicht, maar kan door je aan te melden bij de receptie.

Naast squash heeft Sieben Recreatie sinds een aantal jaar uitgebreide horeca mogelijkheden. Afgelopen zomer zijn twee squashbanen omgebouwd tot multifunctionele zaal ‘De Oude Stok’. Een borrel, bruiloft, barbecue, verjaardag, zakelijke bijeenkomst, alles kan bij Sieben.

Meer informatie over de vereniging

Sieben Recreatie horeca

Ook jouw vereniging in de spotlight? Neem contact met ons op.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen