Bristol Team dames eindigen op derde plaats na overwinning TTP

Foto: Bristol Team dames

De dames van Bristol Team hebben opnieuw een knappe prestatie neergezet dit seizoen. De Roosendaalse meiden hebben de beste klassering behaald sinds ze drie jaar geleden in west 1landelijks zaalvoetbal zijn begonnen. De laatste competitiewedstrijd was afgelopen vrijdag tegen TPP.

De Rotterdammers hadden eerder al twee keer het duel afgezegd, maar nu kon deze dan eindelijk doorgaan. Zowel TPP als Bristol konden de derde plek veilig stellen. De Roosendalers hadden aan een gelijkspel genoeg. Echter de geel/ zwarte wilden het niet zover laten komen en kwam na 50 minuten voetbal als winnaar uit de bus. Met een tevreden 3-8 overwinning kon men het seizoen keurig met een derde plek afsluiten.

In de groep is de ambitie uitgesproken om door te stoten naar de eredivisie. Binnen de vereniging wordt dit enigszins bekoeld. Met de huidige groep gaat dit zeker niet lukken, daarvoor komt het net iets te weining kwaliteit tekort. De meiden krijgen nu heel wat maanden de tijd op deze kwaliteit impuls te gaan zoeken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen