Pony- en Paardenconcours in Wouwse Plantage

Foto: Tirza Brouwer

Ponyclub en Paardensport-vereniging “Wouw Vooruit” organiseert een groot outdoor pony- en paardenconcours. Een paar honderd ruiters en amazones zullen gedurende dag het tegen elkaar opnemen in diverse rubrieken. Het terrein is gelegen aan de Westelaarsestraat ter hoogte van huisnummer 61 in de Wouwse Plantage, richting Nispen. Het evenement is gratis toegankelijk voor iedereen.

In 2015 waren er meer dan 600 deelnemers en ruim 4000 bezoekers. Het programma start 22 juli a.s. om 9.00 uur en er is zowel springen als dressuur te zien. Het showprogramma is vanaf 18.30 uur met diverse spannende acts en optredens. Zo is er een modeshow te paard, wordt er in teamverband gestreden in een uitdagend springparcours, zijn er tweetallen van gerenommeerde dressuurstallen die strijden om de beste kür op muziek, is er een mysterieuze show met Tinkers, komt er een span met Zebra’s en denderen er grote trekpaarden rond in een Tally ho wedstrijd. Aan het einde van de showavond is er een sprookjesachtig optreden van een meisje met haar speciale reusachtige paard en neemt DJ Dave het over.

Vermaak voor iedereen

Voor de bezoekers is er zowel overdags als ’s avonds een tent met een terras, drank en versnaperingen. Tevens staan er diverse gezellige standjes. Er staat voor de kinderen een springkussen klaar. Voor de ruiters uit de regio is deze wedstrijd de laatste mogelijkheid om nog te trainen voor het Brabantse Kampioenschap die een week later is. De entree is gratis en het terrein is goed bereikbaar op de fiets of met de auto.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen