Roosendaals team favoriet voor titel

Foto: Ad Verbiest

In Roosendaal staat het allereerste indoor skydive centrum van de Benelux! Al meer dan tien jaar beleeft iedereen, van jong tot oud, een onvergetelijke ervaring, komen skydivers hier trainen en komen bedrijven voor de meest originele uitjes langs bij Indoor Skydive Roosendaal.

Op zaterdag 24 november vieren zij 10 jaar Indoor Skydive met een heuse Grand Prix en dit al voor de 8e keer. Het  is het grootste internationale skydive event van de Benelux!

Het Roosendaals team heeft al meer dan tien jaar ervaring op het gebied van indoor skydiven en alles wat daarbij komt kijken zij zijn dan ook favoriet en gaan er voor om dit jaar de Grand Prix titel op hun naam te krijgen. De volgende Grand Prix is op 24 november 2018.

Het is een echte teamsport en dat moet blijken uit een groep van 4 personen die in 35 seconden een aantal handelingen namelijk het verpakken tijdens het vliegen waarbij gedurende de wedstrijd de moeilijkheidsgraad van het samen vliegen steeds moeilijker wordt. Op een soort van floorboards (zie foto) wordt door het hele gebouw flink geoefend en de handelingen doorgenomen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen