Nederlaag Bristol teams

Foto: Bristol

Zowel het eerste als de dames zijn onderuit gegaan in hun laatste wedstrijd van 2017. De dames moesten tegen Barendrecht winnen om nog enigszins mee te blijven doen.

De dames speelde een niet al te beste wedstrijd. Drie minuten voor tijd had het nog de voorsprong in handen. Maar Barendrecht vocht zich knap terug en wist in de laatste aanval de winst naar zich toe te trekken. De Bristol dames moeten nu gaan voor een goede klassering in de ranglijst meer zit er niet meer in dit seizoen.

De heren troffen een zeer gretige Kawin aan. Ondanks de vroege voorsprong speelde de koploper zeer onrustig. Het liep de gehele wedstrijd niet lekker, en het was continu zoeken naar de juiste balans. De bezoekers konden met voetbal de verdediging niet doorbreken. Zij tapte in de tweede helft uit een ander vaatje. Met veel meer fysiek voetbal wilde ze Bristol op een andere manier kraken. Die tactiek pakte goed uit want de thuisploeg vergat te voetballen en was meer met andere dingen bezig. Kawin maakte van deze chaos gretig gebruik en counterde verdient naar een overwinning. Bristol blijft koploper maar de hete adem van Gestel is weer voelbaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen