Kinderen kunnen ervaren hoe het is om op De Draai te rijden

Foto: Rob Hagenaars

In samenwerking met Klaar voor de Start bieden wij de mogelijkheid om te ervaren wat het is om als renner op De Draai te rijden.

De kinderen kunnen nu hun kans grijpen om onder begeleiding van onze rensters Annemiek van Vleuten, Lorena Wiebes, Puck Moonen & Paulina Rooijakkers mogen ze de strijd aangaan voor een rondje over de Draai. De rensters rijden gezamenlijk met de kinderen een ronde ,waarbij ze vanaf 200 meter voor de finish met mede coureurs strijden om als eerste over de finish bij de Draai te komen.

Vervolgens hebben we voor ze op ons Wielerplein(EKP gebouw) een parcours en een pumptrack uitgezet waar de kinderen hun talenten de gehele middag kan laten zien. Op het plein vind ook de huldiging plaats en krijgt elke deelnemer(ster) een medaille en een leuke attentie.

Programma

  • 15:00 uur start groep 10 t/m 12 jaar,rijden 1 ronde
  • 15:01 uur start groep 7 t/m 9 jaar, rijden 1 ronde
  • 15:02 uur start groep 4 t/m 8 jaar , rijden vanaf de start naar ons Wielerplein.

Na de finish ,vindt huldiging en medaille uitreiking plaats en is er gelegenheid om de behendigheidsbaan en pumptrack te gebruiken. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen zich inschrijven via [email protected] Maximaal 75 deelnemers

Vermeld bij aanmelding:
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
Leeftijd:
Of je in bezit bent van een fiets Of je in bezit bent van een helm.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden