Feestelijke opening van Enforce Halderberge in de nieuwe fitnessruimte van Hotel de Reiskoffer

Foto: Enforce

Al ruim 23 jaar kun je Hotel de Reiskoffer vinden in het rustige en bosrijke gebied van Bosschenhoofd. Eerder dit jaar heeft het hotel zichzelf in een nieuw jasje gestoken en is één van de zalen omgetoverd tot een prachtige, permanente en professionele fitnessruimte.

In samenwerking met Enforce high-end training & coaching gaat Quinten Aarts als mastertrainer in het hotel aan de slag. Quinten is een professional op het gebied van fysieke workouts, slimme voeding en krachtige coaching. Zowel hotelgasten, bedrijven (voor, tijdens of na een vergadering in het hotel) en particulieren kunnen vanaf nu in Hotel de Reiskoffer terecht voor een high-end trainings- en coachingsprogramma.

Op donderdag 21 november a.s. wordt Enforce Halderberg officieel in de fitnessruimte geopend en ook jij bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn! Maak deze middag kennis met Enforce mastertrainer Quinten Aarts en laat u inspireren door het indrukwekkende verhaal van gastspreker Jetze Plat.

Jetze Plat wist ondanks zijn beperking alles uit het leven én zijn sportcarrière te halen. Zo werd Jetze wereld- en Europees kampioen triatlon, vestigde hij een wereldrecord op de handbikemarathon en verliet hij mét medailles de Paralympische spelen. Met zijn motto ‘alles of alles’, een goed plan en maximale inzet streeft hij altijd naar het hoogst haalbare. Jetze vertelt er je graag meer over tijdens de opening.

Programma:
16:00 – 17:45 uur Masterclass Vitaal Leiderschap (gratis: deelname vrijblijvend)
18:00 – 19:00 uur Officiële opening en (netwerk)borrel
19:00 – 20:00 uur Enforce Fit workout (gratis: deelname vrijblijvend)

Na de officiële opening is er onder het genot van een hapje en drankje gelegenheid tot stellen van vragen en netwerken. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden