Squashclub weer open!

Foto: Gerhard Nel

Na een periode van noodgedwongen sluiting in verband met het Corona-virus, mag de squashclub weer open. Het heeft even geduurd en het geduld van velen is op de proef gesteld, maar per 1 juli mogen we dat kleine rubberen balletje weer tegen de muur slaan.

Wist je dat squash één van de gezondste sporten is? En dat je met 45 minuten squash een volledige work-out achter de rug hebt? Squash is intensief, maar op ieder niveau te spelen. Voor jong en oud. De sport is laagdrempelig, toegankelijk en voordelig. Tijdens het squashen ben je zowel technisch als tactisch, mentaal en conditioneel bezig. Het alles omvattende maakt de sport populair. Buiten dat, is het gewoon een leuk spelletje.

Claudia Sieben van het gelijknamige squashpark in Roosendaal is vijfvoudig Nederlands Kampioen: “Wij zijn heel blij dat de squashclub weer open mag. We vieren de heropening met leuke aanbiedingen en flinke kortingen op abonnementen en squashmateriaal. Alles wat je nodig hebt om te kunnen squashen, hebben wij op voorraad.”

De afgelopen maanden hebben de squashcentra nauw contact gehad met Squash Bond Nederland, die de belangen van de centra en spelers met succes heeft behartigd. Er zijn gesprekken geweest met Minister van Rijn – minister voor Medische Zorg en Sport en het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport. Samen met het NOC*NSF en andere sportbonden, waaronder fitness, is er hard gewerkt om opening van de sportclub mogelijk te maken. Dat is gelukt. Eerst stond de opening van indoor sportclubs nog op 1 september. Dat werd dus naar voren gehaald naar 1 juli.

Squashen kan in Roosendaal maar op één locatie en dat is Sieben Recreatie. Het centrum werd nog voor de Corona-sluiting volledig gerenoveerd. Wil je een potje squashen? Reserveer dan een squashbaan via 0165 – 552444.

 

Reacties

Cookieinstellingen