Fit blijven met Urban Routes van DSTraining

Foto: dstraining

DSTraining, de binnen en buiten sportschool van Roosendaal, staat altijd al bekend om hun outdoor karakter. Buiten de lockdown verzorgen ze functional fitness in hun outdoor gym en daarnaast verzorgen ze bootcamp trainingen en gaan met kleine groepjes op stepjes en mountainbikes naar buiten voor een lekkere outdoor training.

Die groepslessen kunnen nu helaas even niet. Nu verzorgen ze alleen Personal Training en Duo training onder begeleiding in hun outdoor gym. Maar voor iedereen die nu even niet onder begeleiding kan sporten, hebben ze ook 6 Urban Routes uitgewerkt. Dit zijn trainingsroutes die je met behulp van foto’s en filmpjes individueel of in tweetallen kunt uitvoeren.

De routes die ze inmiddels ontworpen hebben, gaan door de volgende wijken:
1. Landerijen
2. Langdonk
3. Tolberg
4. Sterrebos
5. Visdonk
6. Landgoed Lievensberg in Bergen op Zoom

Je ontvangt de routes via Whatsapp op je telefoon, gaat naar de startlocatie en kunt beginnen wanneer jij wilt. De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk, je maakt gebruik van attributen die je tegenkomt zoals speeltuintjes, bankjes en bruggen. Voor de fanatieke sporter zijn de routes lekker uitdagend en voor de beginnende sporters zijn er aangepaste niveaus. De routes zijn zowel wandelend als hardlopend uit te voeren. In onze ogen de ideale manier om op een veilige manier gezond en fit te blijven! Voor meer informatie over deze routes ga je naar dstraining.nl/trainingen-online/

Reacties

Cookieinstellingen