Kees-Jan van der Klooster geeft lezing

24 mrt 2016, 15:45 sport
zitskier in actie
Na het succes van vorig jaar organiseren centrum voor Wonen & Zorg De Brink, het Kellebeek College en Zorgboulevard Roosendaal in samenwerking met Sportservice Noord-Brabant op 21 april van 10.00 tot 16.00 uur opnieuw een inspirerende beweegmarkt voor jong en oud.
Tijdens de beweegmarkt komen theorie en praktijk als vanzelfsprekend samen. Eén van de hoogtepunten van de markt op het Kellebeek College is een lezing van Kees-Jan van der Klooster.

Paralympics topsporter

Kees-Jan van der Klooster raakt in 2001 vanaf zijn middel verlamd als gevolg van een wintersportongeval. "Vanaf dat moment was ik ‘gehandicapt’." Omdat eigengereidheid misschien wel één van zijn sterkste eigenschappen is, kwam hij erachter dat hij ondanks zijn handicap nog tot heel veel in staat was. Hij nam als zitskiër twee maal deel aan de winter paralympics, Vancouver 2010 en Sochi 2014, en won twee maal brons en één keer goud op de winter X Games. Met zijn bedrijf K-J Projects levert hij een bijdrage aan een betere beeldvorming rondom mensen met een lichamelijke handicap.

De lezing bijwonen?

Op donderdag 21 april van 13.00 tot 14.00 uur zal Kees-Jan van der Klooster een lezing geven met als centraal thema ‘de sleutel tot succes zit in jezelf’. De lezing vindt plaats op het Kellebeek College, Oostelijke Havendijk 1 in Roosendaal. U kunt zich tot en met 7 april persoonlijk voor de gratis lezing aanmelden via [email protected] onder vermelding van uw naam, organisatie, telefoonnummer en emailadres. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vol is vol!

Workshop Mindfulness

Behalve de lezing van Kees-Jan van der Klooster kunt u zich ook aanmelden voor de workshop Mindfulness. Deze workshop wordt op 21 april twee keer gegeven: van 10.30 - 11:30 uur en van 14.30 – 15.30 uur. Hiervoor kunt u zich aanmelden via [email protected]
onder vermelding van uw naam, organisatie, telefoonnummer en emailadres. Per workshop zijn twaalf deelnemers welkom. Ook hier geldt, wees er snel bij!